Család

Köszönőlevél a vidámparknak

Egy autista fiú anyukája írt köszönőlevelet az orlandói vidámpark munkatársainak, akik segítettek nekik egy nehéz pillanatban.

Lenore Koppelman szívmelengető történetet írt Facebookon arról, hogy családja elutazott a floridai Orlando vidámparkjába május 29-én, ahol fiának, Ralphnak „autista összeomlása” volt, és az ott dolgozók segítettek neki ezt átvészelni.

Ralph csodálatos autista, és büszkék vagyunk arra, hogy neurodiverz családunk van. Ő egy fantasztikus, szeretetteli, intelligens fiú, de néha nagy küzdelmeken kell átmennie.

Az anya elmesélte, hogy milyen izgatott volt a fia, hogy meglátogatják a Pókember kalandparkot, és már a kijáratnál voltak, amikor hirtelen vége szakadt mindennek, és a kis Ralphnak rohama lett. Miután összeomlott, elkezdett zokogni, sikítozni, hiperventilálni, és küzdött, hogy egyáltalán levegőhöz jusson. Ekkor a közeli ajándékboltból egy Jen nevű alkalmazott odarohant, és lefeküdt mellé a padlóra, ahol nyugodt hangon beszélt hozzá, biztatta, hogy megtehet bármit, amitől jobban érzi magát.

Jen sikeresen megnyugtatta Ralphot, sőt még ajándékot is adott neki a boltjából. 

A Fox Newsnak adott nyilatkozatában a Universal Studio ajándékboltjának képviselője azt mondta:

Büszkék vagyunk Jenre és a tettére, amellyel gondoskodott speciális vendégünkről. Mind büszkék vagyunk rá!

VIA: Yahoo!

Kiemelt kép forrása: Wikimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top