Család

Az óvodából vitte el a gyereket, akit 6 éve hamis papírokkal szült meg egy másik nőnek

A vér szerinti anya az apa szeretője volt, de a férfi és felesége úgy döntöttek, megtartják a gyereket, és ők nevelik fel.

Az Egri Rendőrkapitányságon kapta vissza a gyerekét egy házaspár. A 6 éves kislányt a vér szerinti édesanyja vitte el vidékre egy budapesti óvodából. Végül rendőrök mentek a kislányért, és adták vissza őt édesapjának és nevelőanyjának – számolt be az RTL Híradó.

A történet ennél azonban jóval bonyolultabb. Zoltán és felesége éveken át vágytak gyerekre, hiába. Közben a férj megismerkedett egy másik nővel, aki terhes lett tőle. Úgy döntöttek, megtartják a gyereket, de Zoltán a feleségével neveli fel.

A nő hat éve egy bécsi magánklinikán, hamis személyi igazolvánnyal, a feleség nevében szülte meg gyermekét. A házaspár azt mondja, 10 millió forintot fizettek a nőnek, aki lemondott a gyerekről. Később pedig öt évig eltartották.

A házaspár a kórházból már sajátjaként vitte haza a csecsemőt, a kislánynak pedig ma is az áll az anyakönyvi kivonatában, hogy a feleség, Zsuzsanna az édesanyja.

Mindez két évvel ezelőtt derült ki, több büntetőügy indult ellenük, mivel hamis adatokat adtak meg a szülésnél. Családi jogállás megsértése miatt első fokon mindhárman egy év hat hónap börtönt kaptak. A két nő felfüggesztve, az apa letöltendőt, de ennyit eltöltött már az előzetesben.

(Kiemelt képünk illusztráció.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top