Család

Hiányzott a családnak az étterembe járás, saját Mekit építettek a kertben

Egy kerti játszóházat alakított át étteremmé a skóciai család, a Meki helyett a McPaterson’sban esznek.

Nagy-Britanniában is bezártak a kocsmák, bárok és éttermek a koronavírus miatt, és sokan szomorkodnak, mert nem tudnak elmenni egy jót enni.

A skóciai Paterson család azonban nem törődött bele a helyzetbe, és megtalálták a megoldást arra, hogy étteremben ehessenek, miközben továbbra is karanténban maradnak. Egy kerti játszóházat alakítottak át, és megcsinálták az Iciri-piciri Étterem nevű helyet.

A szűk bódéban esznek a gyerekek, a szüleik pedig a házban lévő konyhát alakították át, hogy a lehető legjobban hasonlítson egy étteremre. Tematikus napokat tartanak, eddig a mexikói és indiai konyha, valamint a pizza volt fókuszban, de a legjobban a McDonald’sra hajazó McPaterson’s gyorsétterem sikerült. Még a különböző fogásokat ajánló táblákat is profin leutánozták, tényleg minden apró részlet a helyén van.

A Paterson család saját éttermet nyitott a kertben a karantén idején

Tematikus napokat rendez a család a saját éttermében, a legjobban a McDonald’s-ra hajazó dizájn sikerült (Fotó: Facebook/The Teeny Tiny Restaurant)

A gyerekek természetesen imádják, hogy saját éttermük van. Aktívan részt vesznek a dekorálásban, a menü megtervezésében, és még főzni is segítenek, vagyis a jópofa ötlet nevelési-oktatási célokra is remek.

A projekt annyira bejött a családnak, hogy arra készülnek, ha levonul a járvány, bárki előtt nyitva lesz az Iciri-piciri Étterem.

(LadBible)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top