Család

Szíven szúrta élettársát egy Heves megyei terhes nő

Vádat emelt az Ügyészség egy fiatal nő ellen, akit emberöléssel vádolnak, miután egy családi veszekedést követően szíven szúrta élettársát.
Kés - Fotó: Pixabay

Az Ügyészség közleménye szerint az emberölés kísérletével vádolt 22 éves nő egy nála 7 évvel idősebb, elvált férfivel élt együtt, aki a kapcsolatuk során mindvégig tartotta a kapcsolatot a volt feleségével. 

2019. augusztus 17-ére virradó éjszaka a pár a Heves megyei Sirok községben barátoknál volt vendégségben, ahol mindketten alkoholt fogyasztottak: a férfi és a fiatal várandós nő is. Hajnalban a pár összeveszett: a férfi megütötte a nőt, aki erre kiment a konyhába, magához vett egy 6 centiméteres kést, majd leszúrta élettársát.

Az életveszélyes sérülést elszenvedett, Heves megyei szíven szúrt férfit miután kórházba szállították, azonnal életmentő műtétet hajtottak végre rajta, így végül túlélte a halálos támadást.

Miután maga a nő értesítette a rendőrséget, később tagadta, hogy ő lett volna az elkövető. Először azt állította, hogy élettársát a kocsma előtt találta meg, ahol a férfi beleesett egy késbe, majd azt mondta, hogy üvegszilánk fúródott párja mellkasába, amit ő húzott ki.

A Főügyészség emberölés kísérletével vádolja a nőt, akivel szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratában.

Hogy megelőzzük a bajt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top