Család

Egy pillanatra sem állnak meg a debreceni négyes ikrek szülei

Hatalmas munka a négy kisbaba ellátása, szerencsére a szülők állják a sarat.

Nem sokat lazíthat Anita és Richárd, akiknek tavaly születtek négyes ikrei. A kis Anna, Panna, Anita és Ricsi császármetszéssel és koraszülöttként jöttek a világra tavaly októberben. Most a szülők a Blikknek meséltek a mindennapokról, ami folyamatos pörgéssel telik.

A debreceni négyes ikrek, Anita, Anna, Panna, valamint Richárd (b-j) a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján 2019. november 29-én. Az 1230 és 1750 gramm közötti súllyal október 24-én született babákat szüleik, Nagyné Kozák Anita és Nagy Richárd hazavihették a kórházból. A mesterséges megtermékenyítéssel fogant újszülötteket a terhesség 32. hetében császármetszéssel segítették a világra.MTI/Czeglédi Zsolt

A debreceni négyes ikrek, Anita, Anna, Panna, valamint Richárd (b-j) a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján 2019. november 29-én. Az 1230 és 1750 gramm közötti súllyal október 24-én született babákat szüleik, Nagyné Kozák Anita és Nagy Richárd hazavihették a kórházból. A mesterséges megtermékenyítéssel fogant újszülötteket a terhesség 32. hetében császármetszéssel segítették a világra.
MTI/Czeglédi Zsolt

Kiderült, az első pár hónap volt nagy kihívás a szülőknek, akik fel is adták debreceni életüket és Füzesgyarmatra költöztek a nagyszülőkhöz, hogy legyen a közelben segítség.

„Teljesen új életbe csöppentünk a férjemmel. Mindent alaposan meg kell terveznünk, napi beosztás és persze a szülők segítsége nélkül nehezen menne. A fürdetéshez például négy ember kell, legalábbis ha emberi időben szeretnénk lefeküdni aludni. Ricsi szerencsére mindenben mellettem áll, már megtanítottam arra is, hogyan kell egyszerre két babát etetni” – mondta a lapnak a gyerekek édesanyja.

Ilyen az élet négyes ikrekkel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top