nlc.hu
Család

A technika meghibásodása miatt egy önkéntes apuka ugrott be elénekelni a himnuszt

Elromlott a hangszóró, egy apuka énekelte el a himnuszt

A különleges előadás alaposan meglepte az iskolai kosármeccs közönségét.

Az Ohio államban található Waverly egyik középiskolájában gyűltek össze a szülők, hogy megnézzék a diákok kosárlabda-meccsét. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a mérkőzés előtt általában eléneklik vagy felvételről lejátsszák az amerikai himnuszt. Most azonban technikai probléma támadt, a hangrendszerben ugyanis elromlott valami, ezért nem tudták elindítani a lejátszást – írja a Good Morning America (GMA).

Az egyik apuka, név szerint Trent Brown azonban nem esett kétségbe, hanem rázendített a Star-Spangled Banner közismert soraira. A repülőgép-szerelőként dolgozó Brown már gyerekkora óta énekel és zenél, de az egész termet betöltő hangja még így is sokakat meglepett.

„A legtöbb ember, aki ismer, tudja, hogy énekelek, sokakat idegesít is” – mondta nevetve Brown a GMA riporterének. „A teremben is volt pár ember, akik ismertek, viszont nem hallottak még énekelni, ők eléggé meglepődtek. Az éneklés felénél jöttem rá, hogy micsoda szürreális pillanat ez, mert csak a saját hangomat hallottam, illetve azt, hogy mindenki néma csendben figyel. Akkor azt gondoltam, „a fenébe, tényleg ezt csinálom! Innen már nincs visszaút!”.

Szerencsére egy másik gyerek apja gyorsan kapcsolt, így majdnem teljességében tudta rögzíteni Brown előadását. Az illető elárulta, hogy a himnusz végére többen a könnyeiket törölgették a meghatottságtól.

A videó később megjelent a Facebookon is, igaz, először csak azért került fel, hogy Brownék barátai és rokonai is láthassák az apuka előadását. A videó azonban hamar szenzációvá vált, cikkünk írásának pillanatában már négyezren is megosztották másokkal, a lájkok száma pedig már meghaladta a 33 ezret.

Még több ének az nlc-n:

Technikai hiba miatt egy apukának kellett elénekelnie a himnuszt

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top