nlc.hu
Család

Elköltözik a negyedikről kizuhant Pannika keresztanyja

Elköltözik a negyedikről kizuhant Pannika keresztanyja

Ő volt az, aki vigyázott aznap a gyerekre, amikor a tragédia megtörtént.
rendőrség

A Blikknek azt nyilatkozta Renáta, hogy nem bírta tovább, elköltözött lakásából. A fiatal nő ugyanis pár méterre lakott a tragédia helyszínétől, ahányszor kilépett a kapun, azzal a helyszínnel szembesült, ahol megtalálták a kislány testét, aki a negyedik emeleti lakás ablakából zuhant ki. 

Négy évvel korábban történt az eset, amikor Pannikára a keresztanyja, Renáta vigyázott, mert a szülei mindketten éjszakai műszakban dolgoztak. Az ideiglenes bébiszitternek azonban hamarabb el kellett jönni a lakásból, mint ahogy a szülők hazaértek, így Pannika egyedül maradt a negyedik emeleti albérletben. A mai napig nem lehet tudni, hogy ezután pontosan mi történt, ami biztos: a kislány kizuhant az ablakon. Az édesapja a ház előtt talált rá, nem sokkal később a kórházban meghalt a gyerek.

Az ügyben több furcsa, magyarázatra váró részlet került napvilágra: így például egyelőre a hatóságok se tudják, hogyan került a hároméves kislány vérébe egy üveg sörnek megfelelő alkohol, de nem tudták egyelőre tisztázni azt sem, ki nyitotta ki az ablakot.

Korábban mindhárom gyanúsított (az anya, az apa, a keresztanya) poligráfos vizsgálaton esett át, ami azt mutatta, az anya nem mond igazat. A lapnak nyilatkozó pszichológus szerint képtelenség kideríteni, mit hallgatnak el a szülők, akik véleménye szerint biztosan többet tudnak a kislány haláláról, mint amennyit megosztanak a hatóságokkal.

A szülőket és Renátát is kiskorú veszélyeztetésével vádolják. A tragikus történetet tovább árnyalja, hogy a kislány halála után rengeteg furcsaság derült ki, többek között az édesanya a poligráfos vizsgálaton is megbukott.

Fotó: Pixabay

Vigyázz, otthon sok baleset érheti a gyereket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top