nlc.hu
Család

Felesége tudta nélkül spermát adományozott a barátnőjének

Spermát adományozott a barátnőjének, csak a feleségének nem szólt róla

A várandós nőnek eszébe sem jutott, hogy a régi barátja úgy ajánlja fel a spermáját neki, hogy az egészről semmit sem árul el a feleségének.
Egy hosszú hajú férfi és egy nő ül a kanapén a szobában, velük szemben egy másik nő

Egy férfi titokban spermát adott a legjobb barátnőjének, anélkül, hogy szólt volna a feleségének, a nő most pedig ikrekkel terhes. Minderről a 30 éves, várandós nő számolt be a Redditen.

Mint írta, egyedülálló, de szeretett volna gyereket. Egy barátja, akivel a középiskola óta nagyon jóban vannak, felajánlotta, hogy ő lesz a spermadonor. A mesterséges megtermékenyítés sikeres volt, így a nő hamarosan ikreket hoz világra.

Elárulta azt is, hogy előzetesen tisztázta a férfivel, hogy semmilyen szülői szerepe nem lesz a gyerek életében. 

Azt viszont nem gondolta, hogy a jó barátja úgy ajánlotta fel a spermáját, hogy arról egy szót sem szólt a feleségének.

Miután erre rájött, megbeszéltek egy vacsorát hármasban, ahol a terhes nő mindent elmondott a barátja feleségének, aki azonban csak még dühösebb lett. A várandós nő most magát ostorozza, hogy nem volt elég körültekintő.

A kommentelők egyértelműen a nő mellett állnak, szerintük a spermadonor férfi a hunyó, hogy a felesége megkérdezése nélkül megcsinálta mindezt.

Van, aki hivatásként űzi a spermaadományozást. A „Sperminátor” néven ismert Ari Nagel már több tucat nőnek segített, így történhetett meg, hogy már 77 (más források szerint 78) gyereke született.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels/SHVETS production)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top