nlc.hu
Család

Kovács Patrícia ezért nem beszél a magánéletéről

Kovács Patrícia a válásánál megfogadta, hogy nem beszél többet nyilvánosan a magánéletéről

Kovács Patrícia elárulta, miért nem beszél a magánéletéről évek óta.

Kovács Patrícia volt a Spirit FM Bistro című műsorának vendége. A műsorvezető L. Dézsi Zoltánnal beszéltek a MILF-ségről, bulvárról, magánéletéről és karrierjéről is.

Kovács Patrícia

Fotó: Smagpictures

„Versenyt csinálok abból, hogy megközelíthető legyek. Amikor rosszabb korszakom van, akkor elvonulok, de alapvetően hozzám oda lehet jönni bármikor, teljesen hétköznapi a létezésem a világban. Nincsenek allűrjeim. Én színésznő este 7-től 10-ig vagyok a színházban. Amúgy meg egy teljesen normális ember vagyok, aki piacra jár, vesződik a gyerekével, kutyát sétáltatok. Mindennap 5:45kor kelek a gyerekem miatt” – kezdte Patrícia, aki a lányáról is mesélt. 

„Hanna azt szokta tőlem kérdezni, hogy lehet-e egyszerre bíró, énekesnő, táncosnő és állatvédő. Azt szoktam felelni, hogy persze. Bíró azért akar lenni, hogy betiltsa a petárdázást, de mellette táncolna és énekelne is. Nagyon büszke vagyok rá. Tudatos döntésem volt, hogy ő nem szerepel sehol. Kétéves volt, amikor utoljára lehetett őt látni velem egy női magazin címlapján. Nagyon traumatikus élmény volt a fotózás, rettenetesen elszégyelltem magam, hogy ilyen helyzetbe hozom. Neki is rossz volt az a helyzet. Rájöttem, hogy ezt nem tehetem meg vele. Azt akartam, hogy legyen saját identitása, ne az én lányomként legyen kezelve. Most meg, ami a social médiában zajlik, attól sokszor forog a gyomrom, amikor reklámügyekre gyerekeket használnak fel a szülők” – magyarázta a színésznő, aki jó ideje nem beszél a magánéletéről az újságoknak.

„Amióta mi szétmentünk a férjemmel, én tudatosan nem veszek részt a bulvárban. Akkor ők eljátszották az összes kártyát, húztam 5-6 éve egy határt. Nem adok interjút bulvárújságoknak, nem legitimizálom a termékeiket. Ennek ellenére írnak rólam” – mesélte a színésznő a Spirit FM rádióban.

Azt is elárulta, hogy szerint ők „jól” váltak el a férjével, ami azt jelenti, hogy nem volt nagy sajtóvisszhangja a különválásuknak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top