nlc.hu
Család

Menekült halhatott meg a Ferenc körúton

Egy furgonból kilökött menekült halhatott meg a Ferenc körúton

Az RTL Híradó információi szerint 30 menekült volt összezsúfolódva egy kisbuszban, egyikük pedig meghalt, miután kidobták a Ferenc körúton.

Péntek este egy járdán fekvő, eszméletlen férfihoz hívták a mentőket a budapesti Ferenc körútra. A 30 év körüli férfit megpróbálták újraéleszteni, ám a helyszínen életét vesztette. A mentők egy másik sérültet is elláttak, őt lábsérüléssel vitték kórházba.

A rendőrség csak egy rövid közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel, viszont segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomozást indítottak.

Rendõrautók és mentõautó a IX. kerületi Ferenc körúton egy férfi holttesténél 2022. augusztus 26-án

Rendőrautók és mentőautó a IX. kerületi Ferenc körúton egy férfi holttesténél 2022. augusztus 26-án. Egy utcán heverő, életjeleket nem mutató emberről érkezett bejelentés kora este a IX. kerületi Ferenc körútról, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoz (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Az RTL Híradó úgy tudja, az eszméletlen férfit kidobták egy furgonból. Információik szerint egy menekültről van szó, aki több társával együtt utazott egy kilencszemélyes kisbuszban. Állítólag csaknem harmincan voltak összezsúfolódva a furgonban, indiaiak és pakisztániak.

Miután a férfit kilökték, továbbmentek, majd újra megálltak, és a többiek is kiszálltak. Közülük egy férfi kórházba került, a többiek szétszéledtek a városban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top