nlc.hu
Család

Az otthoni munkamegosztásról posztolt vicces videót egy családanya

Férje állítólag azt mondta, nem csinál semmit otthon, majd kiderült az igazság

Talán nem meglepő. hogy mindenkinek megvolt a véleménye a történtekről.

Lindsay Donnelly TikTokon megosztott egy videót, amiben bemutatta, hogyan néz ki az otthona, miután úgy döntött, hogy két napig nem fog megcsinálni semmilyen házimunkát, és inkább elutazik a barátnőivel. Állítása szerint férje megjegyezte, hogy szerinte semmit nem csinál otthon, és ennek az ellenkezőjét szerette volna bebizonyítani. 

A videóban megmutatta azt is, milyen állapotok uralkodtak otthonukban, majd egy másik posztban megosztotta, hogyan kér elnézést a férje. 

Persze a kommentelők is megosztották a véleményüket a történtekről. Voltak is, akik megjegyezték, lehet, hogy nem volt a legjobb ötlet így kiteregetni a magánéletét, míg mások a pártját fogták.

„El sem tudom képzelni, hogy a férjem ilyet mondjon nekem. Pedig elég lusta vagyok” – írta az egyikük, és hozzá hasonlóan sokan mások azt javasolták Donnellynek, hogy váljon el.

Ez természetesen esze ágában sincs, és egy másik videóban elmondta, a férje valójában egy nagyszerű ember, és a videót igazából viccnek szánta. „Majdnem tökéletes, olyan ételeket főz, amiket szeretek, naponta többet takarít, mint én, minden számlát kifizet, elvisz engem puccos nyaralásokra, és nem akar megváltoztatni, hagyja, hogy önmagom lehessek.”

Lindsay Donnelly

Fotó: TikTok / @lindsaydonnelly2

(via Yahoo! News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top