nlc.hu
Család

Egy sorozatból ad nevet az anya a gyerekeinek

„A Peaky Blinders rajongók azt hiszik, hogy egy gengszterről neveztem el a fiamat”

Az anyuka és a fia is a Peaky Blinders című sorozat szereplőinek neveit viseli – és fontolgatja, hogy a következő gyermekének is az egyik szereplő nevét választja.

A Tommy és az Arthur szép nevek – de erősen kötődnek a népszerű drámához, a Peaky Blinders sorozathoz is, ugyanis a két főszereplő testvér neve Tommy és Arthur Shelby. Egy anyuka azonban véletlenül összekötötte családját a sorozattal, amikor Arthurnak nevezte el a fiát, ám most már azon gondolkodik, hogy ha már így alakult, mennyire lenne jó ötlet egy másik szereplő nevét használni a második gyermeke számára.

A csavar a történetben az, hogy az anya keresztneve nem más, mint Shelby, így már könnyen érthető, hogy a sorozat rajongói miért találgatnak az anyuka inspirációjáról. Az anya a Redditen közzétett bejegyzésében leírta, hogy aggódik, hogy senki sem fogja elhinni, hogy véletlenül választotta ugyanazt a nevet, mint a Shelby családé.

Balról: John, Tommy és Arthur Shelby a Peaky Blinders című sorozatból (Forrás: IMDb)

Balról: John, Tommy és Arthur Shelby a Peaky Blinders című sorozatból (Forrás: IMDb)

„Rajongója vagyok a Peaky Blinders című sorozatnak, de a névadás nem függ össze ezzel – mondta el az anya. – A Peaky Blinders-rajongók azt hiszik, hogy egy gengszterről neveztem el a fiamat: már megkérdezték tőlünk, hogy Arthur Shelby karaktere volt-e a példám, de szó sincs erről.” Az anyának nagyon tetszik a Tommy név is, szívesen adná ezt a nevet a második gyerekének – akár fiú, akár lány lesz –, de úgy érzi, akkor aztán végképp nem tudná lemosni magáról, hogy a Peaky Blinders miatt adja ezeket a neveket a gyerekeinek.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top