nlc.hu
Család

Ebben a családban nincs meghatározott lefekvési idő

Ez az anyuka hagyja, hogy gyerekei akkor feküdjenek le aludni, amikor nekik tetszik

Úgy véli, a gyerekek tudják, hogy mi a jó nekik.

Egy háromgyermekes anyuka elárulta, ő nem mondja meg a gyerekeinek, hogy mikor feküdjenek le aludni, hagyja, hogy akkor menjenek ágyba, amikor elég álmosnak vagy fáradtnak érzik magukat. 

Nic Bescoby elismerte, természetesen megvolt az előnye annak, amikor megvolt az esti rutin, de nem akar túl szigorú szabályokat megszabni, és különben is, ő is bagoly típus, vagyis szeret sokáig ébren maradni. Hozzátette, megérti a szülőket, akik úgy gondolják, a gyerekeknek mindig ugyanabban az időben kell lefeküdniük, de nekik más vált be.

Testvérek alszanak

Képünk csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

Szerinte egyébként a gyerekeket nem szabad alábecsülni, és nagyon is jól tudják, hogy mire van szükségük. Elismerte, nagyobbik fiával eleinte egy kicsit elszaladt a ló, egyáltalán nem akart aludni, de rávezette, hogy milyen problémák lehetnek abból, ha nem piheni ki magát rendesen, és mik azok a jelek, amikre oda kell figyelni. 

Azért persze az ő családjukban is vannak szabályok, este már nincs tévézés, telefonozás, számítógépezés, de nyugodtan olvasgathatnak, játszhatnak, amíg elég fáradtnak nem érzik magukat az alváshoz. 

(via Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top