nlc.hu
Család

Egy brit pár tragédiája Egyiptomban

Meghalt egy brit pár egy egyiptomi szállodában, mert szomszéd szobában ágyi poloskákat irtottak

Az Egyiptomban történt eset még 2018-ban történt, ahol egy brit pár vesztette életét egy szállodában.

Még 2018 augusztusában meghalt egy brit pár egy egyiptomi szállodában, mert a szomszéd szobában ágyi poloskákat irtottak – írja a CNN. A nemrég nyilvánosságra hozott halottkémi jelentés szerint John és Susan Cooper szén-monoxid-mérgezést kapott.

Brit pár halálesete a szállodában

(Fotó: Getty Images/illusztráció)

A Steigenberger Aqua Magic Hotelben szállt meg a család Egyiptomban. A szomszéd szobában rovarirtóval füstöltek, és egy Lambda nevű anyagot használtak. Ezt sok országban diklór-metánnal hígítják, ami szén-monoxid felvételére készteti az emberi testet.

A lányuk már nagyon rossz állapotban talált a szülőkre

A szomszéd szobát elvileg ragasztószalaggal lezártak, hogy a füst ne tudja elhagyni, de Cooperék szobájában volt egy ajtó, ami a szomszédba vezetett, itt szivároghatott át a gáz. Egyik este visszamentek a szobába, de másnap reggel a velük nyaraló lányuk már rossz állapotban találta meg őket. A 69 éves John a szobában meghalt, a 63 éves Susan pedig néhány órával később, a kórházban hunyt el – írja a Telex.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top