Egészség

Belehalt a szilikonos fenékformázásba

Vizsgálatot indítottak az amerikai hatóságok egy 20 éves brit lány halála ügyében – közölte kedden az NBC amerikai tévécsatorna.
Belehalt a szilikonos fenékformázásba Meghalt mellplasztika közben

Claudia Adusei kedden halt meg egy kórházban, néhány órával azután, hogy a philadelphiai nemzetközi reptér közelében lévő egyik hotelben fenékformásító injekciókat kapott ismeretlenektől.

A rendőrség elfogató parancsot adott ki két nő ellen, akiket azzal gyanúsítanak, hogy ők adták be illegálisan az injekciókat a lánynak az egyik hotelszobában. A nyomozás eddigi adatai szerint Claudia Adusei további három brit diáklánnyal utazott Philadelphiába. Az egyik lány 1800 dollárért ajaknagyobbító injekciókúrán vett részt, Adusei pedig szilikonos fenékerősítést rendelt.

A halottkém szerint a szilikon bekerült Claudia vérkeringésbe, amitől leállt a szíve. A brit lány állítólag tavaly novemberben meglátogatott egy nőt Philadelphiában, és már akkor is kapott szilikonos injekciót.

Forrás: AFP/Független Hírügynökség

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top