Egészség

Van, aki pluszkilókkal jobban mutat!

A soványság dicsérete továbbra is erős trend, ez azonban semmit nem változtat azon, hogy vannak nők, akik pont a pluszkilóktól lesznek "igazán" nők.

Christina Aguilera nemrég fityiszt mutatott a lemezkiadójának, ahol arra próbálták rábírni, hogy fogyjon le, mert ducin rosszak az esélyei, senki nem fogja venni a lemezeit. A szőke énekesnő a Billboard magazinnak azonban nemrég úgy nyilatkozott, hogy a Stripped című lemez bemutatóturnéján végleg belefáradt, hogy állandóan vékonynak kell lennie, fel is szedett jó pár kilót.

Jól állnak nekik a kilók
Christina Aguilera a 2000-es MTV Music Awardson (balra) és a napokban (jobbra), amikor a George McGovern-díjjal tüntették ki

Akkoriban azonban még tudtak hatni rá a kiadóban, gyorsan lefogyott, mert félt, ducin majd nem fogy a lemeze. Mára azonban nem törődik ezzel, hangsúlyozza, hogy a hangja és nem a testsúlya az alku tárgya. Ebből pedig nem enged. S jól teszi! Rajta kívül pedig – szerintünk – nemcsak neki állnak jól a gömbölyded formák, mi őket is plusz pár kilóval szeretjük:

Keira Knightley

Jól állnak nekik a kilók

Keira Knightley-nak akkoriban már semmi nem állt jól…

Renée Zellweger

Jól állnak nekik a kilók
A színésznő ma (balra) újra csontsovány, mi azonban Bridget Jonesként (jobbra) sokkal jobban szerettük – talán többségünk jobban tudott azonosulni vele?

Nicole Richie

Jól állnak nekik a kilók

Lionel Richie lányáról még 2006-ban készültek az ijesztő bikinis képek, ám mára felszedett pár kilót

Teri Hatcher 

Jól állnak nekik a kilók

 Bár a született feleség soha nem ismerte be, hogy étkezési zavari lennének, a róla készült képek magukért beszélnek: 2005-ben (balra) kórosan sovány volt, ma azonban plusz pár kilóval is tud boldogan mosolyogni

Amy Whinehouse

Jól állnak nekik a kilók
A brit énekesnő karrierje kezdetén még kereken (jobbra), s halála előtt, a bulimia áldozataként.
 

Geri Halliwell

Jól állnak nekik a kilók

 A spice girl nem titkolta, hogy hosszú éveken keresztül szenvedett a bulimiától, mára azonban köszöni, jól van. A jobb oldali képen a londoni olimpián énekel. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top