Egészség

Turbánja segítségével mentette meg a fuldokló kutyát – videó

A fiatal férfi, aki turbánját letekerve sietett a fuldokló kutyus segítségére, visszaadja az emberiségbe vetett hitedet!

A 28 éves indiai Sarwan Singh a kocsijából vette észre, hogy a közeli csatornában fuldoklik egy kutya. Bár voltak a közelben emberek, senki nem segített az állaton. A férfi – bár úszni nem tud – nem bírta tétlenül nézni, hogy az állat elmerüljön a víz alatt, ezért cselekvésre szánta el magát.

Csakhogy a férfi a szikh vallás híve, ami megköveteli a turbán viseletét. Nyilvános helyen levenni a turbánt pedig óriási tiszteletlenségnek számít! Ám mégsem törődött az emberek megrökönyödésével: mivel más lehetőséget nem látott a kutya megmentésére, letekerte a fejéről a turbánt, és azzal nyújtott segítséget a bajba jutott kutyusnak.

“A körülöttem lévő embereket sokkolta, mikor levettem a turbánt. Azt hitték, semmibe veszem a hitemet. De az egyetlen fontos dolog akkor az állat élete volt” – meséli a férfi.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top