Egészség

Kockára fagytak a betegek az új háziorvosi rendelőben

Új orvosi rendelőt nyitottak Debrecenben a Hadházi úton, ahol csak a fűtés nem működött, ezért a betegek, a nővérek és az orvosok is nagykabátban voltak az első napon.

Hétfőn költöztek a korábbi, családi házból kialakított rendelőből a debreceni háziorvosok az önkormányzati, új rendelőintézetbe, a Hadházi útra, amit egy számos lakást és egyéb célú helyiséget magában foglaló – nem önkormányzati tulajdonú – társasház földszintjén alakítottak ki. A háziorvosok és a betegek szerencsétlenségére a társasházat ellátó fűtési rendszer a költözést megelőző héten meghibásodott, és csak negyvenszázalékos hatásfokkal üzemelt, a javítást pedig hétfőn kezdték meg.

A javítás ideje alatt egyáltalán nem volt fűtés a társasházban, így az  orvosi rendelőkben sem, ezért a nagykabátban érkező betegeket nagykabátban ülő nővérek fogadták és kabátos orvosok vizsgálták meg. A fűtésrendszer javításával a szakemberek még hétfőn végeztek, így az önkormányzat tájékoztatása szerint kedden már a háziorvosi rendelőkben is megfelelőek voltak már a tartózkodási és munkakörülmények – írja a haon.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top