Egészség

Bárányhimlős lett a Mikulás, és nem igazán fest ünnepélyesen

71 évesen lett bárányhimlős az önkéntes Mikulás.

A Birminghamben élő Dave dühösen vette tudomásul, hogy bizony ő sem ússza meg bárányhimlő nélkül. A város egyik önkéntes Mikulása így kénytelen volt lemondani a különböző kórházakban és iskolákban tervezett karácsonyi látogatását. A férfi szinte csalódottabb volt, mint az őt váró gyerekek.

Dave az elmúlt hetet ágyban töltötte, és bár már nem fertőz, kiütései még javában belepik az arcát.

Forrás: BPM

„Szörnyen nézek ki. A gyerekek rémülve futnak el, ha meglátnak. Bosszant, hogy pont most lettem beteg, és ki kellett hagynom az ünnepségeket. Idegesítő, mert nagyon szeretem látni a többi ember arcán, ha egy kis örömet tudok a mindennapjaikba vinni a jelenlétemmel, és ez idén elmarad sajnos.”

Forrás: BPM

Santa Dave, ahogy otthon nevezik az idős férfit, minden karácsonykor körülbelül 70 eseményen vesz részt. Különleges jelmezbe bújik, és sorra látogatja az iskolákat, kórházakat és a különböző helyeket, ahova hívják. Ha nem is volt tökéletes az idei ünnep, azért reméljük, hogy Dave karácsony este már boldogan és kiütésmentesen ünnepelt a családjával!

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top