Egészség

Már a pónilovak is újra tudnak éleszteni egy embert – videó

Egy brit nő be akarta bizonyítani, hogy a lovak is legalább olyan okosak, mint a kutyák, ezért két pónit megtanított arra, hogyan kell szakszerűen újraéleszteni.

Két póniló megtanulta, hogyan lehet egy embert újraéleszteni. Egy most közzétett videó tanúskodik arról, ahogy Albert és Ernie egy szimulált sérülés után segít egy lovason.

A két póni elsősegély-felszereléssel és szirénával felszerelkezve siet a helyszínre, majd mellkaskompressziót és mesterséges lélegeztetést alkalmaz.

Az ötlet a 36 éves Emma Massingale-től származik, aki a vőlegényét kérte meg, hogy játssza el a segítségre szoruló embert.

Emma azt mondta, csak meg akarta mutatni, hogy a pónik és a lovak is legalább annyira okosak és hasznosak, mint a kutyák. Korábban ugyanis több videó jelent meg arról, hogy kutyákat emberek újraélesztésére képeztek ki.

A lovakat vezényszavakkal tanította meg az újraélesztésre a gazdájuk. A nő azt állítja, hogy ő az első brit, aki kitalált egy nyelvet, amellyel a lovakkal tud kommunikálni.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top