Egészség

Megható: súlyosan szívbeteg kisfia kísérte oltárhoz az anyukát

A 8 éves súlyosan szívbeteg Jack mindent megtett, hogy édesanyja nagy napja valóban az legyen!

Jack súlyos szívproblémákkal született, az első műtétjére ötnapos korában került sor, 16 órán keresztül tartott. Az utolsó nagy beavatkozás 2015-ben volt, amikor szívbillentyűi miatt műtötték. A kisfiút azóta autizmussal is diagnosztizálták.

Jack egészségügyi állapota kiszámíthatatlan, nehezen jár, sokszor rosszul van, állandó felügyeletet igényel, ezért is volt annyira csodálatos, amikor a kisfiú minden erejét összeszedve az oltárhoz kísérte édesanyját, kéz a kézben, sőt még táncolt is vele; természetesen ez a pillanat nagyon meghatotta a szülőket és a násznépet is. Maxine, az anyuka nagyon boldog volt, 13 év együttélés után ment hozzá Jack apukájához. A párnak még három lánya is született Jack után.

„Anyu, olyan gyönyörű vagy – amikor ezt mondta nekem, gombóc nőtt a torkomban, minden tőlem telhetőt megtettem, hogy ne sírjak, de a szemem tele lett könnyekkel. Olyan nehéz volt, de ahogy ott állt, annyira érettnek tűnt” – mesélte Maxine.

via

(Nyitó kép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top