Egészség

Halálos beteg apjuk miatt előrehozták az esküvői táncot

A két lány nem házasodott meg, de sort kerítettek a esküvői táncra.

Idén áprilisban gyorsan terjedő agydaganatot diagnosztizáltak az 51 éves texasi Jason Halbertnél. A kemoterápia és a sugárkezelés ellenére az állapota rosszabbodott, az orvosok pedig egy hónapja közölték vele: már csak néhány hete, de legfeljebb két hónapja van hátra.

Két lányának megszakadt a szíve, amikor megtudták a szörnyű hírt. A 18 éves Kaylee azt kérdezte: „Hogyan lesz így ott apa az esküvőmön? Hogyan fogok vele táncolni?” Neki, és 16 éves testvérének, Ashlee-nek is nagyon fontos volt az esküvői tánc, bár még csak középiskolások, már több zenét összegyűjtöttek a nagy napra.

Végül szívszorító módon oldották meg, hogy ne maradjon el az esküvői tánc a halálos beteg édesapjukkal. A lányok először csak a nappaliban táncoltak vele, aztán, miután híre ment a szomorú történetnek a közösségi oldalakon, ismeretlenek ajánlottak fel nekik menyasszonyi ruhákat, végül 35 közül választhattak.

Esküvő persze nem volt, de az apa-lánya tánc meghitt pillanatai nem maradtak el. A feleség barátnője, a Chubby Cheek Photography fotósa pedig ingyen elkészítette a tragikusan csodálatos képeket:

(Yahoo Lifestyle)

(Kiemelt kép: Facebook/Nicole Clowson Halbert)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top