Egészség

Trendi lett a koronavírus medál

Több mint ezer darabot adtak már el belőle.

1000 rubelért (nagyjából 4400 forint) árul koronavírus formájú ezüstmedálokat egy Dr. Vorobev nevű orosz ékszermárka. Az alapító, Pavel Vorobjov korán meglátta a lehetőséget a dologban, már akkor nekifogott az ékszer megtervezésének, ahogy az első mikroszkóp alatt készült felvételek megjelentek a kórokozóról.

Sokan azzal vádolják a márkát, hogy hasznot akar húzni a koronavírus-krízisből, Vorobjov azonban azzal védekezik, hogy az ékszer tulajdonképpen tisztelgés az egészségügyi dolgozók előtt, akik a járvánnyal küzdenek. Azt mondja, sokan azért vásárolják a medált, hogy azoknak az orvosoknak, ápolóknak ajándékozzák, akik a koronavírusból való gyógyuláshoz segítették őket.

koronavírus talizmán

(Fotó: Dr. Vorobev)

„Nem számít mennyire szomorú, trendi lett” – fogalmazott Vorobjov arra utalva, hogy az ékszer iránt igenis nagy a kereslet és sokan posztolnak fotókat a közösségi oldalakra ilyen medállal a nyakukban.

A medálból már több mint ezer darabot adtak el, és újabb rendelésekre számítanak. A cég most azt tervezi, hogy ketrecbe zárt koronavírus formájú brossokat is piacra dob.

via

Hasonló témában az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top