Egészség

32 kilót fogyott 5 hét alatt a koronavírus miatt egy Nagy-Britanniában élő férfi

A férfi 5 hét alatt szabadult meg a kilóktól, ám sajnos nem önszántából, hanem a koronavírus miatt, amibe majdnem belehalt.
Több mint 30 kilót dobott le a koronavírus miatt.

A 43 éves Kim Wai Li több mint 30 kilótól szabadult meg, miután a koronavírus megtámadta a szervezetét. A betegség leküzdése komoly kórházi kezelést is igényelt, a szoftverfejlesztőként dolgozó, Nagy-Britanniában élő férfinek egy adott ponton nem adtak 20%-nál több túlélési esélyt orvosai. 

Li a lapoknak elmondta, miután kiszabadult a kórházból, és tükörbe nézett, egyszerűen nem ismert magára. Egyfajta sokk volt számára, hogy ilyen rövid idő alatt a koronavírus miatt mennyi súlytól szabadult meg. Ám most megfogadta, megtartja ezt a súlyt, ha már kapott egy új lehetőséget az élettől. A betegsége előtt a túlsúlya miatt már a vérnyomása is rendetlenkedett, erre gyógyszereket szedett.

A férfi és 63 éves anyósa, Ying Lau március 12-én betegedtek meg, miután mindketten egy londoni vonaton utaztak munkába, ahol egy apuka rájuk köhögött. Először az anyósa került kórházba, aki diabéteszes, majd maga Li is, akinek az állapota olyannyira leromlott, hogy az intenzív osztályon kötött ki, ahol lélegeztető gépre tették, majd mesterséges kómában tartották.

Miután április 9-én felébresztették, és jobban lett, az első koronavírus tesztje negatív, ám a második még mindig pozitív lett. Mire 22-ére gyógyultnak nyilvánították, addigra volt tapasztalható az elképesztő, nagyjából 32 kilós fogyás.

Miután a férfihez a kórházi ápolás során a családját sem engedhették be, ők is rendkívül meglepődtek, és el sem akarták hinni, hogy Li tért haza, több mint 30 kilóval könnyebb kiadásban. Ma már szerencsére a családban mindenki jól van, beleértve Lit is, akinek azóta rendbe jött a vérnyomása is.

Itt találtok elképesztő előtte-utána fotókat. 

Mindeközben így fogynak le a hazai sztárok, egészségesen: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top