Egészség

„Mekk Mesterhez” riasztották a mentőket

Az ezermester teljes tenyerével megfogta a villanyóra alatti, feszültség alatt levő vezetékköteget, hogy szemléltesse, nincs áram a lakásban. Sajnos volt...

Feltehetően nem gondolta végig, ezért markolta meg a vezetéket az a botcsinálta villanyszerelő, akihez a mentők segítségét kérték a hétvégén egy zuglói lakásfelújításnál – írja az Országos Mentőszolgálat Facebook-bejegyzésében. Az ezermester úgy szerette volna szemléltetni, hogy már áram sincs a szétvert lakásban, hogy teljes tenyerével megfogta a villanyóra alatti, feszültség alatt levő vezetékköteget.

Mekk mesterhez riasztották a mentőket

Mekk mesterhez riasztották a mentőket

Ez akár az életébe is kerülhetett volna, de szerencsére a tulajdonos szemtanúja volt a hatásosra sikerült bemutatónak és azonnal lekapcsolta a biztosítékokat.

„A nő tárcsázta a segélykérőt, ami után bajtársaink percek alatt helyszínre értek és gyors ellátást követően, stabil állapotban szállíthatták kórházba a 60 év körüli szakit, aki maga sem értette, hogyan véthetett ilyen szarvashibát!? – írják.

MEKK ELEKHEZ RIASZTOTTÁK A MENTŐKET HÉTVÉGÉN❗️🇭🇺🚑❤️ Feltehetően nem gondolta végig, ezért markolta meg a vezetéket az a...

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2020. szeptember 14., hétfő

 

A szerelő állítólag megígérte, ezentúl nem vállal villanyszerelést a burkolás mellé. 

Hallottál már az ÉletMentő appról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top