Egészség

Majd megfagyott az órán, nem engedték a diáknak, hogy pulcsit húzzon a brit iskolában

Ellenkezik az iskola egyenruhára vonatkozó szabályzatával – mondták az anyának.
Majd megfagyott az órán, nem engedték a diáknak, hogy pulcsit húzzon a brit iskolában

Teljesen kiakadt egy kislány édesanyja, amiért nem engedték a lányának az iskolában, hogy pulcsit húzzon, miközben nagyon fázott – írja a LadBible.

A koronavírus miatt folyamatos a szellőztetés a plymouthi Stoke Damerel Community College-ben, ami rendben is van, csakhogy a diákok így novemberben már fáznak. Ezért volt, hogy lánya, egy, az egyenruhájától abszolút nem eltérő, egyszínű, fekete pulóvert húzott, hogy ne fázzon meg.

Az iskola szerint ez nem felel meg a házirenddel, amiben rövid ujjú pulóver hordható maximum. Ezen kívül még a blézer az, ami elfogadott. A gyereket azzal fenyegették meg, hogy eltanácsolják az iskolából, ha nem követi a szabályokat.

Az iskola igazgatója, Anita Frier a portálnak elmondta, hogy a kislánynak adtak egy rövid ujjú mellényt, amire még felveheti a blézerét, de ennyi. Hozzátette: szerinte egyáltalán nincs hideg az osztálytermekben, mert fűtenek.

A kislány egyenruhájáról és pulcsijáról készült képeket ide kattintva nézhetitek meg. 

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top