nlc.hu
Egészség

A síneken elalvó orosz férfi

Elaludt a síneken, átment rajta a vonat, felkelt, elsétált

Síneken alvó orosz férfi

Krol környékén, a Transzszibériai Expressz vonalán döntött úgy egy orosz férfi, hogy -18 fok ide vagy oda, ő bizony lefekszik és alszik egyet. Valamiért úgy gondolta, hogy erre a sínek a legalkalmasabbak, álomba is szenderült, annyira, hogy észre sem vette, hogy jön a vonat. Ami – miután képtelen volt időben lefékezni – jól át is ment rajta. Végül megállt, úgy, hogy a férfi még alatta volt.

A halálra rémült masiniszta hívta a hatóságokat, akik megkezdték a mentést. Az orosz belügyminisztérium által kiadott videón látszik, hogy a mentésben részt vevők nem sok reményt fűznek ahhoz, hogy az áldozat életben van, főleg, amikor mozdulatlanul találják meg a vonat kerekei között. Amikor azonban elkezdték kirángatni a férfit, kiderült: kutya baja, egyszerűen csak nem ébredt fel, arra sem, hogy egy vonat áll meg fölötte.

A férfi végül támogatással ugyan, de a saját lábán távozott, felrakták a vonat egyik kocsijára melegedni, ahol mindenki meglepetésére kiderült, hogy eléggé részeg. Valószínűleg azóta sem érti, mire volt ez a nagy felhajtás.

Forrás: ladbible.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top