nlc.hu
Egészség

Dinnyényi műmellet visel az „egymellű" királynő

„Egymellű királynőnek” nevezte el magát az influencer, miután kipukkadt az óriási implantátuma

Mary két, egyenként ötkilós mellimplantátuma közül az egyik feladta a harcot.
Egymellű instagram modell

Egy kanadai influencer szerint ő az „egymellű királynő” miután a gigantikus mellimplantátumai közül kidurrant az egyik – számolt be a LadBible.

A 30 éves, Mary Magdalene művésznévre hallgató nő azzal szerzett hírnevet magának, hogy bizarr testmódosításokat hajtott végre néhány év leforgása alatt: az orrműtéttől kezdve a szájtöltésen és zsírleszíváson át a fenékműtétig mindenféle procedúrán átesett. A korábban escortként és sztriptíztáncosként dolgozó nő kis híján belehalt abba a beavatkozásba, amivel a szeméremajkait akarta felpumpáltatni.

Ez azonban nem tartotta vissza attól, hogy óriási, egyenként öt kilót nyomó mellimplantátumokat helyeztessen a mellkasába – a 38J-s méretű darabok közül viszont az egyik kipukkadt, így a nő mellkasán már csak egy nagy, görögdinnye méretű mell maradt.

Az influencer az eset után azt nyilatkozta, hogy elmegy kivetetni az inplantátumot és visszatér a természetesebb mérethez. „Jövő héten lesz egy műtétem, hogy kivegyék őket. Vissza fogok térni a természetes megjelenéshez – nem csak a mellemen, hanem a testem más részein is” – nyilatkozta.

Bár azt nem árulta el, hogy pontosan hogyan történt a baleset, Mary arról is beszélt, hogy nincsenek komoly fájdalmai, csupán egy “pukkanást” hallott, amikor az implantátum kidurrant.

A kommentelők egy része szerint a nő súlyos testképzavarban szenved, de az influencer ezt nem így gondolja: „A társadalom mindig megpróbálja megbélyegezni azokat az embereket, akik nem felelnek meg a “normális” életmódnak vagy a szépségideáloknak, de ez álszent hülyeség” – írta egy posztban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top