nlc.hu
Egészség

Felébredt a nő, aki kómában szülte meg a kisbabáját

Felébredt a nő, aki kómában szülte meg a kisbabáját

Már csak egy hét volt a baba születéséig, amikor a kismama összeesett, és kórházba kellett szállítani.

Egy kaliforniai influenszer, aki agyi aneurizmát szenvedett, és sürgősségi császármetszésen esett át, miközben kómában volt, először ébredt fel, hogy találkozzon babájával.

A 35 éves Jackie Miller James összeesett, férje, Austin találta meg, és kórházba szállították. Vasárnap James családja azt nyilatkozta, hogy az anya „gyógyulásának ebben a szakaszában az elvárásokon felül teljesít”.

Jackie ébren van, és nemrég szállították át az ország egyik legjobb neurológiai rehabilitációs kórházába” – írták.

Jackie legutóbb május 18-án posztolt az Instagram-oldalán, ahol egy sor elbűvölő terhességi fotót mutatott be. A feliratban azt írta, hogy 39 hetes terhes. Ugyanezen a napon James közzétett egy fotósorozatot, amelyeken azokról a terhességi tünetekről számol be, melyekre nem számított. Ezek között volt, hogy annyira horkolt, hogy a férje nem tudott aludni, és hisztérikusan sírt, semmi ok nélkül.

Már csak egy hét volt a baba születéséig, amikor a kismama összeesett, és kórházba kellett szállítani agyi aneurizma miatt. A kóma alatt elvégezték rajta a császármetszést, és öt különböző agyműtéten is átesett.

Noha a családja nagyon örül annak, hogy már jobban van, még mindig hosszú út vezet a felépüléshez.

A nő kisbabája remény a család számára a gyötrelmes megpróbáltatások során. „Ő továbbra is boldog, egészséges és élénk kis angyallá nő” – olvasható a család posztjában.

James 2021-ben lett teljes munkaidőben influenszer, miután öt évig professzionális háttértáncosként dolgozott New Yorkban, és hat évig egy Beverly Hills-i plasztikai sebésznél dolgozott. Azt mondta, mindig is lenyűgözte a botox, a kozmetikumok és a szépségápolás, és szeretett volna egy fórumot, ahol őszintén megvitathatják ezeket.

(via)

Jackie Miller James cover

Jackie Miller James (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top