nlc.hu
Egészség

63 éves nő, aki húsznak érzi magát

Elárulta a titkát a 63 éves nő, aki húsznak érzi magát

Azt mondja, beszélni kell arról, hogy a nők 50 felett láthatatlannak érzik magukat.

Sorra lepik el a TikTokot azok az emberek, akik sokkal fiatalabbnak érzik magukat a koruknál, és ennek “titkát” megosztják a követőikkel is. Pont ilyen a 63 éves, kaliforniai Gym Tan is, akit 250ezer ember lájkol a közösségioldalon. 

Gym Tan TikTokker

Gym Tan TikTokker (fotó: TikTok)

„Ma van a 63. születésnapom, de sokkal fiatalabbnak érzem magam. Persze az életkor csak egy szám, arra koncentrálj, hogy jól érezd magad a bőrödben. Az élet rövid, szóval élvezd ki! Légy boldog, vedd körül magad olyan emberekkel, akik szeretnek, és akiktől tanulhatsz”– magyarázta a nő, aki elmondása szerint többet mozog, mint 40 évvel ezelőtt – naponta átlagos 10 kilométert fut, vagy gyalogol – de mindent megeszik, aminek jó az íze, finom az illata és jól is néz ki.

Gym Tan TikTokker

Gym Tan TikTokker (fotó: TikTok)

Tan kitért arra is, hogy az emberek, különösen a nők, láthatatlannak érzik magukat, amikor elérek az ötvenet. “Nem szabad félni az öregedéstől. Ne gondolj arra, hogy rajtad van egyfajta lejárati dátum!”

Valószínűleg nagyon egyetértene az amerikai nővel Balázs Pali is, aki idén nyáron azt mondta, hogy bár 55 éves, ő nem érzi magát többnek 38-án. „Úgy szoktam fogalmazni, hogy lélekben 38-nak érzem magam. Fiatalokkal vagyok körbevéve, a zenekaromból és a stábomból gyakorlatilag mindenki a gyerekem lehetne a hangmérnökömön kívül. A baráti társaságomban rengeteg sportoló van, akik szintén fiatalabbak vagy hozzám hasonlóan a sport miatt picit talán konzerválja őket az élet.”

Hogy az énekesen fogott-e az idő, azt mindenki lecsekkolhatja, mert hatalmas galériát csináltunk a régi és a friss fotóiból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top