nlc.hu
Egészség

Ingyen volt az álomesküvője

Ingyen volt az esküvő, amikor kiderült, hogy a menyasszony áttétes rákban szenved

Az esküvő beszállítóit annyira meghatotta Katelen állapota, hogy nem kértek pénzt a ceremóniáért.

Megajándékozták egy gyönyörű esküvővel a 23 éves Katelen Cheshire-t, de az ingyen lagzinak ”súlyos  ára” volt. A menyasszony ugyanis 4. stádiumú, áttétes rákban szenved. Amikor ezt meghallották az esküvője beszállítói, úgy döntöttek, ingyen adják a szolgáltatásaikat a súlyosan beteg lánynak.

Az ünneplést követően, amelyben hóágyú és vonósnégyes, valamint menyasszonynak és vőlegénynek öltözött alpakák is szerepeltek, Katelen elmondta, hogy a szertartás szépsége miatt végig folytak a könnyei.

esküvői torta vágása

Katelen Cheshire és a férje, Billy Green álomesküvője (Fotó: Profimedia)

Miközben őssejtterápián esik át a 4. stádiumú non-Hodgkin limfóma miatt, azt mondja, „nem lehet eléggé hálás” azoknak, akik valóra váltották álmát. „Már egy nappal korábban megmutatták nekünk a helyszínt, és mindent felállítottak. Bekapcsolták a karácsonyi zenét, bevezettek minket az esküvőnek helyet adó udvarházba, ahol mindannyian sírva fakadtunk, hogy minden milyen csodálatos.

Az esküvő tematikájában igazi téli csodaországot jelenített meg. Plusz a kiöltözött alpakák és a vonósnégyes.

A 45 éves Cindy, az esküvő szervezője azt mondta: „Katelen azért jött hozzám még augusztusban, hogy lefoglaljon egy novemberi esküvői időpontot. Gyorsan kiderült, hogy nincs sok időnk, mert elég rosszul van, ezért felajánlottam, hogy nem kell fizetnie semmit az esküvőért.

Cindynek sikerült 34 helyi céget bevonni az egész létrehozásába anélkül, hogy a párnak egy fillérbe is került volna. „Nagyon szívmelengető volt, nagyon szép nap volt, és nem is lehettek volna érte hálásabbak, nagyszerű dolog volt részesei lenni” – mesélte a Daily Mailnek Cindy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top