nlc.hu
Egyéb
A Rák, az Oroszlán és a Szûz sorsa

A Rák, az Oroszlán és a Szûz sorsa

A Rák életében történõ változások: a szõnyeg alá söpört problémák megoldást követelnek, amely vonatkozik a partnerkapcsolatra, az üzlettársi viszonyra, vagy a közvetlen környezetében élõkre. Krónikus egészségi probléma kezelhetõvé válik.

Rák (VI. 21. – VII. 22.)





Szerencse kíséri: a munkájában, egészségében bekövetkező javuló tendencia extra energiához juttatja. Az év közepén adódó új esély, amellyel egyszerre az élet több méregfogát húzhatja ki.

Teherként nehezedik önre: a házastársa, vagy az év második felében alakuló szerelmi kapcsolat, amiből ne akarjon házasságot. Régi viszonyban kivárni, mert az idő önnek dolgozik.

Idei feladata: évekkel ezelőtt elkövetett hiba helyrehozása, ha most vállalja érte a felelősséget. Kockáztatni és merészen belevágni az újba, amivel fantasztikus távlatokat nyithat meg önmaga előtt. Gyermeket kihagyni a párkapcsolati játszmából, és testvérrel, szomszéddal elnézőbbnek lenni.

A sors ajándéka: azok a boldogító érzések, amelyet találkozás, gyermek, unoka, otthonteremtés, tanulmányi sikerek vagy egy kis házikedvenc miatt érezhet.

Gyenge pontja: csontjai, a gerince, nyakcsigolyája.






Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Változás: szerelem, gyerek, önálló vállalkozás, amelyek új útra léptetik, gyökeresen átalakítják a hétköznapjait és az értékrendjét is.

Szerencse kíséri: olyan személyt ismerhet meg, vagy kerülhet hozzá közelebb, aki a későbbi egzisztenciális sikereiért, népszerűségéért sokat tesz. Sportban, nyereményjátékokban ön lesz az idén a kedvezményezett.

Teherként nehezedik önre: az anyagiak, főleg, ha megpróbálja a törvény kiskapuit nyitogatni. Ebben az időben a vágyak megvalósulásáért is mélyebben zsebbe kell nyúlnia, vagy ha építkezik, megpróbálják önt madárnak nézni.

Idei feladata: olyan valaki emlékének ápolása, aki talán nem állt közel a szívéhez, vagy többet gondolni arra, akinek bánatot okozott. Lezárni egy kapcsolatot, amelyben a másik csalódottságáért ön is felelős.

A sors ajándéka: kitörhet a régiből, mindabból, ami visszahúzta és korlátozta. Egy különleges élmény, amit az ember élete során általában egyszer élhet át. Örökség, hozomány, biztosítási vagy tőzsdei nyereség is növelheti önbizalmát.

Gyenge pontja: a mája, az epéje, ezért nem ártana méregtelenítő kúrát tartani – az emberi kapcsolataiban is!







Szűz (VIII. 24. – IX. 23.)

Változás: ha nincs munkája, most találhat, vagy a meglévőben ismerkedhet meg új, kreativitást igénylő területtel. Egy sokat próbált szerelmi kapcsolatban is új, végre nyugalmasabb vizekre evezhet.

Szerencse kíséri: ingatlanügyben, ami miatt sokat kell nyűglődnie, de a végeredmény mindenért kárpótolja. Gyerek, aki miatt büszkeség töltheti el.

Teherként nehezedik önre: titkokkal övezett kapcsolat, amelynek komoly anyagi következményei lehetnek. A munkahelye, a kollégák, ahol több az alattomos ember, mint gondolta, és törvénnyel kapcsolatos ügy, ami az év második felében új fordulatot vesz.

Idei feladata: segítséget nyújtani házastársának vagy a közvetlen környezetében élő személynek, és egyedül vállalni a következményeit korábbi manipulációnak.

A sors ajándéka: forrpontra juthat egy kapcsolat, amelynek a végére pontot tehet, és ezzel elindulhat a siker, az elégedettség és a testet, lelket boldogító ismeretség felé vezető úton.

Gyenge pontja: érdemes lenne tavasszal és ősszel ellenőriztetni a vérképét, és a legkisebb egészségi panasz felmerülésekor nem egy, hanem legalább két orvos véleményét kikérni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top