nlc.hu
Életmód
Buchinger-kúra a hegyekben

Buchinger-kúra a hegyekben

A Pilisben, szinte az erdő közepén, Visegrád közelében van egy eldugott kis ház. Olyan emberek látogatják, akik meg szeretnének szabadulni a szervezetükben felgyülemlett mérgektől, újra energikusak és egészségesek lenni.

Arádi Antónia az intézmény vezetője, ő rendelkezik immár hat éve azokról, akik a Buchinger nevét viselő léböjtkúrát választják a jobbítás eszközéül. Itt minden azért van, hogy az itt töltendő tíz nap alatt jól érezd magad. Ezt szolgálja az épület új szárnya is, amelyet április 5-én nyitnak meg, és így a létesítmény az eddigi 9 helyett 15 embert tud fogadni.

A kúra alatt igénybe vehető és veendő szolgáltatások: szauna, szolárium, külső és belső medence, testmasszázs, testfáslizás, iszappakolás, aquafitness, konditerem.

A 10 nap alatt minden résztvevő szigorú napirendet követ a családias hangulatú környezetben. Közös programok a hegyekben való túrázás, az esti közös szaunázás, a délelőtti torna. Ezeken kívül a pakolások, masszázsok mind segítenek a minél tökéletesebb eredmény elérésében. Külön előny, hogy mivel minden lakott település messze van, nincs alkalom a titokban elfogyasztott ételekkel való „bűnözésre” sem.

Az eredmény pedig: mindenki elégedetten, energikusan távozik, és megújulva érkezik haza, ez az érzés pedig hónapokig kitart.

Információk: Arádi Antónia: 26/ 397 379, 20/9280 514

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top