Életmód

Miniteszt – Derítsd ki, hol kell rendet tenned az életedben!

Rajzos minitesztünkből kiderülhet, hol kell rendet tenned az életedben.

Miniteszt – Derítsd ki, hol kell rendet tenned az életedben!Életlecke

Vegyél elő papírt meg ceruzát, majd készíts tetszőleges méretű rajzot egy kör, illetve bármennyi négyzet és háromszög felhasználásával. Az alakzatok elárulják, hol kell rendet tenned az életedben.

Értékelés:
KÖR: Önmagadat, az énképedet szimbolizálja. A nagysága az önbecsülésed mértékét tükrözi. Ha aránytalanul nagy a kör a többi ábrához képest, elképzelhető, hogy túl nagyra tartod magad, ha túl kicsi, akkor pedig jelentéktelennek érezheted magad.

HÁROMSZÖGEK: A munka területét jelképezik. A nagy háromszögek arra utalnak, hogy fontosnak érzed a munkádat, és elégedettséggel töltenek el a feladataid. Ha sok háromszöget rajzoltál, valószínűleg több tevékenység foglal le egyszerre. Ha túlsúlyban vannak a többi alakzathoz képest, az azt jelzi, hogy túlvállaltad magad, és ideje néhány tehertől megszabadulnod.

NÉGYZETEK: A társadalmi élettel és a többi emberrel kapcsolatos érzéseidről árulkodnak. Ha nagyon nagyot rajzoltál, túlzott megfelelési, beilleszkedési kényszer dolgozik benned. A sok négyzet pedig arra utal, hogy elveszettnek érzed magad, vagy túl sok szabály korlátoz.

FORMÁK EGYMÁSHOZ KÉPEST: Ha a rajzodon szereplő alakzatok összeérnek, fedik egymást vagy közös oldalaik vannak, akkor az életed azon területei, melyeket ezek az alakzatok szimbolizálnak, összhangban vannak egymással. Ha elszigetelten helyezkednek el, érdemes azon dolgoznod, hogy egyensúlyt teremts köztük.

Az Y generáció és a szerelem - Interjú Csernus ImrévelMinitesztünk a Nők Lapja Psziché legfrissebb számában jelent meg.
A tartalomból:

  • Családi titkok – hazugság vagy elhallgatás?
  • Két pár gumicsizma eladó – Vámos Miklós írása
  • A nagymamám hiányzó mosolya – Rácz Zsuzsa írása
  • Jókedv receptre – nevetőjógán jártunk
  • Hiszti-krónika
  • Alkoss a boldogságért – A kreativitás fejleszthető

Ha szeretnél előfizetni a magazinra, itt megteheted.
Kövess minket a Facebookon is:
www.facebook.com/pszichemagazin!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top