Életmód

4 forró szextipp hivatásos domináktól

A HuffingtonPost hivatásos dominákat kért meg, hogy osszák meg legtutibb szextippjeiket a nagyközönséggel is. Mutatjuk a forró jótanácsokat!

Legyen kívánságlistád!

„Mikor elkezdek párokkal dolgozni, az első tippem mindig az, hogy tervezzenek egy randit, amin az egyetlen cél a szexkívánságlista megalkotása. Hogy egyszerű legyen, csináljatok három oszlopot: zöld, sárga és piros zónákat. A zöldbe kerül minden, amit nagyon szívesen kipróbálnál, a sárga olyasmi, amin még hezitálsz, és több megbeszélést igényel, a piros pedig mindig a »ki van zárva«. Ha a pár látja, milyen opciók vannak a menün, elkezdhetnek egy párbeszédet a közös megegyezés és kísérletezés jegyében. És ne lepődj meg, ha egy napon majd a piros oszlopban lévő dolgok a zöld mezőbe kerülnek!” (Hudsy Hawn, hivatásos domina, BDSM-oktató)

Szexbeszéd – a hálószobán kívül is!

„A kommunikáció az egyik legfontosabb számomra, segíti a bizalmat és a biztonságérzetet, ami minden párkapcsolatban kulcsfontosságú. Nagyon szexinek tartom, ha beszélünk a partnerünkkel a vágyainkról, szükségleteinkről és határainkról, mert még vonzóbb lesz a másik, ha elárulja ezeket.” (Mistress Velvet, hivatásos domina)

Fedezd fel a fantáziád!

„Mikor tudatosan és közös megegyezéssel kezditek felfedezni szexuális fantáziáitokat, sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz. Nagyon fontos, hogy ne ítélkezz a partnered fantáziái felett, még akkor sem, ha valami olyasmiről van szó, amiben nem akarsz részt venni. Néha elég csak beszélni róluk, nem kell feltétlenül megvalósítani őket. Ha mégis úgy döntötök, hogy megvalósítotok egy fantáziát, tisztázzátok partnereddel, mi indít be ebben a helyzetben, hogyan képzeled el, és mire lenne szükséged utána. Ha nem úgy alakul, ahogy terveztétek, beszéljétek meg közösen!” (Justine Cross, hivatásos domina, BDSM-tanácsadó)

Szexelj a szemeddel!

„Vedd a bátorságot, hogy felvedd és megtartsd a szemkontaktust. Meglepődsz majd, mennyire intim kapcsolat alakul majd ki, ha megengeditek magatoknak ezt a sebezhetőséget. Ha belemarkolsz a partnered hajába, hogy így irányítsd, sokkal hatásosabb az egész, ha mélyen a szemébe nézel, és lassan, figyelmesen csinálod az egészet. Minél több figyelmet fordítotok egymásra, annál jobb lehet majd a közös élmény.” (Hudsy Hawn)

 

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top