Életmód

80 kilót adott le a lány, akitől elmenekült a randipartnere

„Egyél inkább egy salátát” – írta a srác.

Hannah Bean egy kávézóban várta a Tinder-randiját, aki nem érkezett meg. A fiú helyett egy üzenet jött: „Bejöttem, de egyáltalán nem úgy nézel ki, mint a képeidnek. Tégy magadnak egy szívességet, egyél inkább salátát, és fogyj le” – szólt a szöveg.

Az összetört Hannah ekkor letörölte a Tindert, és elkezdett inkább saját magára koncentrálni. Az eredetileg 160 kilós, 23 éves lány eddig több mint 80 kilót adott le, és hat ruhamérettel kisebbet hord, mint eddig: jelenleg 40-42-es a mérete.

A fogyás előtt Hannah teljesen rá volt kattanva a cukros üdítőkre, egy nap akár hat liter édes limonádét is ledöntött.

Hannah a súlyvesztés közepén, nagyjából 120 kilósan. Fotó: Hannah Bean/Facebook.

„Egészen mostanáig szerintem sosem voltam az egészséges súlytartományban, mindig is túlsúlyos voltam. Rengeteget piszkáltak ezért.”

Hannah elkezdett edzeni járni, és miután leadott 50 kilót, betettek neki egy gyomorgyűrűt, amivel további 30 kiló lement.

Hannah most. Fotó: Hannah Bean/Facebook.

„Teljesen megváltozott az életem. Reggelente úgy ébredek, hogy jól vagyok. Visszamentem a Tinderre, és vannak találatok. Nem vagyok hozzászokva, hogy bókoljanak nekem, de nagyon jól esik” – mondja.

(Daily Star)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top