Életmód

Egy évig is eltarthat, mire felépül Bernadett, akit exkatona párja vert össze

A nőnek darabos arccsonttörése van, és a dobhártyája is beszakadt.
Orosz Bernadett

„Egy hónap telt el az eset óta, csak távoltartási végzés van, az orvosszakértő véleményére várunk. Még meg sem keresett” – panaszolta a Borsnak Orosz Bernadett, a hatgyerekes kazincbarcikai anyuka, akit az után ismert meg az ország, hogy a közösségi oldalán összevert és eltorzult arcáról osztott meg fotókat.

Bernadett a lapnak elárulta, kezelőorvosa szerint akár egy évbe is beletelhet, mire teljesen felépül a verésből, amit volt párjától, egy nyugalmazott alezredestől szenvedett el. „Darabos arccsonttörésem van, még fel van dagadva az arcom, a fülem szétszakadt. Ez a második bántalmazásnál történt, amikor a fülemet, a dobhártyámat beszakította” – árulta el a nő, akit először júniusban, majd augusztusban is bántalmazott volt élettársa.

A 41 éves asszony a lapnak beszélt arról is, nem az utolsó párja volt az első férfi, aki bántalmazta őt. Mint fogalmazott, korábbi házasságainak is hasonló okokból lett vége. Exkatona párját egy internetes társkeresőn ismerte meg: elsőre kedves, társaságkedvelő férfinak gondolta. „Befonta a kislányom haját, a fiamat sakkozni tanította, foglalkozott vele” – mesélte, majd hozzátette, csak később lett számára is egyértelmű, hogy a férfinak kettős személyisége van.

Bernadett nem titkolja, azóta, hogy megosztotta a sokkoló képeket a Facebookon, életcéljává vált, hogy megvédje a nőket az erőszaktól. Volt párja ellen milliós kártérítési pert indított, mint mondta azért, hogy „ő is minden szinten érezze, soha többé senkivel nem tehet ilyet, mint velem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top