Életmód

Megfiatalították a nagymamaarcú tinit

A 15 éves Xiao Feng egy ritka betegségben szenved, amelynek következtében jóval gyorsabban öregszik, mint a kortársai.

Új arcot kapott a „nagymamaarcú” kínai lány – írja a LAD Bible. A 15 éves Xiao Feng egy ritka betegségben, úgynevezett „Hutchinson–Gilford-progéria szindrómában” szenved, minek következtében sokkal gyorsabban öregszik, mint a hétköznapi emberek.

Képünk illusztráció (fotó: Unsplash)

Feng 15 éves korában úgy nézett ki, mint egy hatvanéves nő. Most, egy bonyolult operációnak köszönhetően „megfiatalodott”, ami lehetővé teszi a számára, hogy újra iskolába járjon, miután a folyamatos zaklatások miatt kénytelen volt feladni a tanulmányait.

A lány egy Kína-szerte ismert filantróp, Guo Mingy segítségét kérte, aki készséggel kifizette a komoly összegbe kerülő operációt. A sebészek csodálatos módon megfiatalították a lányt: nemcsak a ráncait tüntették el, hanem az orrát és az ajkait is átszabták.

Feng három héttel a kórházból való kiengedése után állt először a nyilvánosság elé. „Köszönöm mindenkinek, aki segített nekem. Köszönöm Guo úrnak és a kórház személyzetének, hogy új jövőt adtak nekem” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top