Életmód
Szponzorált tartalom

A tökéletes páros a négy fal közé hozza a természetet (x)

Gyertek velünk egy képzeletbeli utazásra az illatok földjére, ha már úgy esett, hogy ezen a nyáron nem utazhatunk olyan szabadon, ahogy szeretnénk!

Kezdhetjük? Sóhajts egy jó nagyot, szippantsd be az összes pozitív energiát majd szép lassan fújd ki a levegőt! Közben csukd be a szemed és űzd ki a stresszes gondolatokat a fejedből, majd idézd fel azt a pillanatot, amikor utoljára megszagoltál egy virágot! Mi volt az? Egy elegáns frézia? Egy érzéki jázmin? Egy mélyvörös rózsa?

Próbáld meg felidézni azt a bizonyos virágillatot! Most vegyetek újra egy nagy levegőt szigorúan csukott szemmel, és csalogassátok elő a virágillatokhoz kapcsolódó kedves emlékeket! A parkban nyíló virágok illata a reggeli kocogás közben? Az akác, orgona vagy olajfa virágok illata egy séta közben vidéken? A kertedben vagy a balkonodon félve gondozott növénykéd első virága? Mi a számodra legkedvesebb virágillatú emléked?

Nem feltétlen szükséges, hogy az illatokat csak néhány pillanatig érezzük, hogy a pillanattal már el is illanjanak.

A Lenor „tökéletes páros” kollekciója az illatimádókat szólítja meg. A Lenor a már jól ismert öblítőihez megalkotta a tökéletesen harmonizáló illatú illatgyöngyöket, hogy együtt még hosszabban tartó és intenzívebb frissességet nyújtsanak.

Jól esik a nap végén patyolattiszta, ropogós és friss illatú ágyneműbe bújni, vagy fürdés után szárítkozni egy puha, illatos törülközővel. Most hihetetlenül egyszerű a frissen mosott ruha élményét megélni nap mint nap, a Lenor összeillő illatú termékeinek együttes használatával.

A tökéletes páros a négy fal közé hozza a természetet (x)

A Lenor illatkompozíciói külön-külön is csábítóak, de a páros használatukkal ellenállhatatlan, tartós frissességet varázsolnak szekrényünkbe.

A Lenor öblítő kollekciói hosszan tartó kellemes illatot biztosítanak. A legmagasabb minőségű összetevőket tartalmazza, amelyek friss illatot biztosítanak a következő mosásig. A szekrényben tárolt a ruhák akár 3 hónapig illatoznak a hozzáadott illatgyöngyök segítségével. A kedvenc Lenor öblítővel együtt használva még intenzívebb illatot érhetünk el. Így a természet illatát a négy fal között is élvezheted bármikor.

Az illatgyöngyöket elegendő közvetlenül a mosógép dobjába szórni a ruhák berakása előtt, bármilyen anyaghoz, színhez alkalmazható. Különösen jól gondoskodnak a sportruházatról, a törölközőkről és a gyapjúról, mivel nem tartalmaznak lágyító összetevőket.

A tökéletes páros a négy fal közé hozza a természetet (x)

Három „tökéletes páros”-ból választhatsz, ezek: a Lenor Spring Awakening, a Lenor Amesthyts & Floral Boquet és a Lenor Gold Orchid.

Megnézem
Összes kép (3)

Töltsd meg a ruhásszekrényedet a Lenor káprázatos illatával.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top