Életmód

Helló önbizalom, rég találkoztunk!

Életmódváltásáról és annak áldásos hatásairól írt Nóri, a Konora Caféblog bloggere.
Helló önbizalom, rég találkoztunk!

Nóri folyamatosan beszámol Caféblogján életmódváltásáról, így, aki követi, tudhatja, hogy sikeres, önbizalma megnövekedett.

„Fogyok, erősödöm, egészséges vagyok és újra mozgok. Ennek köszönhetően tért vissza az életembe a címben is szereplő, nagyon rég nem látott ismerős. Na nem lettem egy orrát fennhordó, önbizalomtól pukkadozó nőszemély, de már nem akarok a ruháimban bujkálni, nem takargatom magam és visszatértek az egész alakos fotók is.

Az egészséges, teljes értékű étrendnek köszönhetően ismét fel merem venni a magas derekú nadrágjaimat úgy, hogy betűröm a pólót. Megint boldogan viselek farmersortot, mert a narancsbőröm helyén szebb, simább, feszesebb bőr van, amit nem szégyellek már…Összességében fantasztikusan érzem magam, pedig messze még a kitűzött cél.

Nem hiába mondják, hogy egy nőnek igenis kell némi önbizalom, hogy elégedett legyen magával, mert ez külső szemmel is azonnal meglátszik. Kapom is a megjegyzéseket, hogy a fotókon ragyogok, látszik a változás és ez segít, hogy igazán nőnek érezzem magam. Mindezt csakis magamnak köszönhetem és ti sem várhatjátok el másoktól.”

Ha kíváncsiak vagytok, mi mindenen változtatott Nóri, kattintsatok Caféblogjára.

(Kiemelt kép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top