Életmód

A világ legidősebb szerelmespárja együtt 214 éves

Az ecuadori Julio Cesar és felesége, Waldramina rekordjukkal a Guinness Világrekordok közé is bekerültek.

Mikor 1941 februárjában összeházasodtak, rajtuk kívül senki nem hitt a szerelmükben, se abban, hogy a házasságuk sokáig fog tartani. Sőt! A vőlegényt, a most 110 éves Julio Cesar Mora Tapiát családtagjai még meg is próbálták lebeszélni arról, hogy feleségül vegye a most már 104 éves Waldramina Maclovia Quinterost.

Ha ezek a családtagok élnének most, 80 évvel, öt gyermekkel és 11 unokával később, bizony igencsak elszégyellhetnék magukat: Julio Cesar és Waldramina ugyanis még most is házasok, és elmondásuk szerint ugyanúgy szeretik egymást, mint a legelső napon. „Az ilyen hosszú kapcsolatoknak igenis van titka” – idézi a LadBible a friss Guinness-rekordereket, akik elárulták, a szerelem, a kölcsönös tisztelet és az érettség elengedhetetlen ahhoz, hogy egy házasság sokáig tartson.

Együtt 214 évesek az idős szerelmesek

Együtt 214 évesek az idős szerelmesek – Kép forrása: LadBible

„A szerelem kezdettől fogva végigkísérte a kapcsolatunkat, de az érettségünk nélkül valószínűleg már régen elváltunk volna. A kettő együtt tette lehetővé, hogy megismerjük egymást és hogy érzelmileg olyan mélyen összenőjünk, hogy csak együtt tudjuk elképzelni a jövőnket.”

Olvass még többet idős szerelmesekről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top