nlc.hu
Életmód

Boone, a csodabeagle

Csodálatos fordulatot vett a bántalmazott beagle élete

Boone, akit új családja tiszta szívből szeret, egy gyerekkönyv hőse lett, és hamarosan műlábakat is kap.

Mielőtt szerető családba került volna, Boone élete nem volt könnyű, korábbi tulajdonosai hátsó lábait szándékosan levágták. Hihetetlen, hogy képes valaki ilyen kegyetlenségre, de szerencsére minden jobbra fordult, amikor Tanya és Charlie Diable úgy döntött, hogy hat speciális igényű kutyájuk mellett bőven jut még hely és szeretet Boone-nak is. A kutyus kapott egy saját kerekesszéket, és miután sikerült megtanulnia közlekedni vele, kinyílt számára a világ, még egy terápiáskutya-képzést is elvégzett.

Boone gazdája, Tanya Diable azóta könyvet is írt róla Bow Tie Boone címmel, szerinte története jó példa arra, hogy a kitartás és a szeretet mennyire fontos, hogy bármit is dob az élet, van módja annak, hogy győzedelmeskedjünk. Az eladásból befolyt összeget saját jótékonysági alapítványuk kapja meg, a Joey’s P.A.W. eddig 700 mozgáskorlátozott kutyának segített kerekesszékhez vagy protézishez jutnia.

Hamarosan egyébként Boone is lecserélheti majd a kerekesszékét, a Gannon Egyetem mérnökhallgatói ugyanis direkt neki tervezett műlábakon dolgoznak, amiket tavasszal akár már viselhet is.

(via My Modern Met)

Boone, a csodabeagle

Fotó: a.miracle.named.boone/Instagram

Csodakutyák:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top