nlc.hu
Életmód

Ezzel a trükkel sokkal könnyebb konzervet nyitni

Ezzel a trükkel sokkal könnyebb kinyitni a konzervet

Egész életedben rosszul nyitottad ki a konzerveket, itt forradalmi megoldás.
Konzerv

Manapság egyre több olyan dolog van, amiről sokáig úgy hittük, csak egyféleképpen lehet elvégezni vagy használni, aztán az internetnek köszönhetően kiderült, hogy vannak sokkal jobb módszerek is.

Most a konzerv kinyitásáról derült ki, hogy egész életünkben rosszul csináltuk. Alan Wood TikTok-felhasználó mutatott egy trükköt, amellyel gyorsabb és kényelmesebb felnyitni azokat a konzerveket, amelyeken van nyitófül.

A videóban egymás mellett látható a hagyományos, illetve a forradalmi módszer. Utóbbi lényege, hogy miután a kis füllel benyomta a konzerv tetejét, a fülecskét megfordítja, hogy túllógjon a konzervdoboz szélén. Ezután kezdi el lehúzni a tetőt, ami ezzel a módszerrel sokkal könnyebb.

A kommentelők nagyon örültek az új konzervnyitási módszernek, egy új-zélandi hozzászóló viszont nem értette, mire ez a nagy felhajtás, mert náluk mindenki így nyitja a konzervet. Volt olyan kommentelő is, aki inkább marad a hagyományos módszernél, mert nem akarja kockáztatni, hogy letörjön a nyitófül.

(The Sun)

(Kiemelt kép: Pexels/cottonbro)

Ezekre is vannak jobb módszerek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top