nlc.hu
Életmód

Megrendezte a saját elrablását, hogy pénzt követeljen az anyjától

Megrendezte a saját elrablását, hogy váltságdíjat követeljen az anyjától

A nő édesanyja korábban már háromszor fizetett váltságdíjat a kamu emberrablóknak.
A montázson a rendőrségi elfogás egy kaszinóban, valamint a kamu emberrablásban szereplő nő videója

Anya! Elraboltak, és nem tudom miért! Nem mondhatsz semmit a rendőrségnek. Ha megteszed, megölnek

– zokog egy nő egy rémisztő felvételen, amelyen bekötött szemmel, vérző szájjal látható, és miközben beszél, valaki egy kést tart a torkához.

A felvételt azonban nem kell komolyan venni, ugyanis a nő csak megrendezte az emberrablást, az élete sosem volt veszélyben. Mint kiderült, a kamu videóval nagyjából 20 millió forintnak megfelelő váltságdíjat akartak kicsikarni a saját édesanyjától. A 30 éves nőt és négy társát a rendőrség letartóztatta Tenerife szigetén, egy kaszinóban fogták el őket. 

A rendőrség először valódi emberrablásként kezelte az ügyet, de hamar rájöttek, hogy az állítólagosan elrabolt nő szabadon jár-kel mindenfelé. Ráadásul az is kiderült, hogy nem ez volt az első kamu emberrablása a bandának: a nő anyja korábban három alkalom során összesen 18 millió forintot fizetett váltságdíj címén.

A nőt és társait zsarolással és más bűncselekményekkel vádolják, a zsarolás vádja önmagában egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel jár Spanyolországban.

(Daily Beast)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: Twitter/Guardia Civil)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top