nlc.hu
Életmód

Ez a pár beköltözött egy régi iskolabuszba

Beköltöztek egy régi iskolabuszba, mert az üzemanyag olcsóbb, mint a lakbér

Egy fiatal pár úgy döntött, hogy a horribilis albérletárak helyett inkább beszerez egy régi iskolabuszt, amit aztán berendeztek lakásnak. A teljes átalakítást saját maguk végezték.
Iskolabusz

Alyssa és a párja, John elég népszerűnek számítanak TikTokon, elsősorban a nem mindennapi életmódjuknak köszönhetően. A pár ugyanis beköltözött egy régi iskolabuszba azzal a nem titkolt céllal, hogy a lehető legalacsonyabbra szorítsák a havi költségeiket. A social mediában buslifebotanicals néven futó párosnak jelenleg több mint húszezer követője van, és a csatornájukon megosztják, milyen az életük ezen a nem mindennapi lakhelyen – írja a brit Sun.

@buslifebotanicals i actuallg love cleaning & when it only takes an hour to deep clean my whole home, i love it even more😅🚌 || #skoolie #buslife #busconversion #vanlife #vanbuild #tinyhouse #nomad #hippie #hippietok #cleaning #transformation #pnw #fyp ♬ Aesthetic - Tollan Kim

A buszban velük él a két macskájuk és két kutyájuk is. A busz teljes átalakítását saját maguk végezték, még a wc-t is ők maguk alakították ki benne. A kis helyre az ügyes kialakítás miatt sok minden belefért: van konyhájuk, nappalijuk, sőt ha jön egy vendég, annak is tudnak alvóhelyet biztosítani. Jutott hely fürdőszobának és komposztolós wc-nek és víztartálynak is. A tárolóhelyüket az ágyuk alatt helyezték el. Alyssa szerint az életmódjukban az a jó, hogy olcsó és bárki megengedheti magának. Persze az üzemanyagár nem olcsó, de a lány szerint még ezzel együtt is sokkal olcsóbban jönnek ki, mintha lakbért kellene fizetniük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top