nlc.hu
Életmód

26 év korkülönbség férj és feleség között

26 év a korkülönbség köztük, a férfi lányának nézik a feleséget

Egy nő, aki 26 évvel fiatalabb partnerénél, azt mondta, hogy az emberek állandóan azt feltételezik, hogy ő és férje apja és lánya kapcsolatban vannak.

A 45 éves Allison és a 71 éves Ben Hornsby 1998-ban találkoztak, amikor a már nyugdíjas postás küldeményeket szállított a zálogházba, ahol Allison dolgozott.

A pár, akinek most öt gyermeke van, még mindig szerelemben égnek, de az évek során sok bántalmazással kellett szembenézniük.

„Az emberek tévesen azt feltételezték, hogy Ben lánya vagyok”- mondta Allison. – A tanárok azt feltételezték, hogy Ben a gyerekeink nagyapja. Úgy érzem, hogy az emberek szerint a korkülönbség miatt nem lehetünk igazán boldogok.”

Allison 2003-ban, 26 évesen szült hármasikákat, Benjamint, Noah-t és Ethant, Ben 52 évesen lett először apa. Aztán három évvel később ikrei születtek, Mia és Jude, akik most 16 évesek.

Gyermekeik nevelése közben a floridai házaspár negatív megjegyzésekkel szembesült mások részéről. Allison gyakran kap üzeneteket olyan férfiaktól is, akik felajánlják, hogy kitartják.

Életünk apró részeit megosztjuk Instagram-fiókunkon, hogy megmutassuk egy erős házasság szépségét. Ben 2010-ben nyugdíjba vonult, ami lehetővé tette számára, hogy jelen legyen és elérhető legyen a gyerekek felnevelésében.”

Bár sokan tiltakoztak a kapcsolatuk ellen, a pár elmondása szerint családjuk nagyon elfogadó és támogató, hiszen a kezdetektől jóváhagyták szerelmüket.

Néhány barát és kolléga azonban nem osztozott az örömükben, és Bent kigúnyolták, amiért egy fiatalabb nővel lett kapcsolata. Azt is mondták neki, hogy a kapcsolat nem lesz tartós.

A negatív reakciók nem akadályozzák meg őket abban, hogy megosszák közös életüket, és most azt remélik, hogy másokat is arra ösztönöznek, hogy kövessék szívüket.

(via)

korkülönbség

Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top