nlc.hu
Aktuális
Az izraeli kormányfő látogatása miatt forgalmi káosz lesz Budapesten

Az izraeli kormányfő látogatása miatt forgalmi káosz lesz Budapesten

Hétfőn Budapestre érkezik Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök és felesége, Sara Netanjahu. Látogatásuk miatt jelentős forgalmi változások lesznek a fővárosban, érdemes figyelni, hogy mikor hova nem hajthatunk be, hova ne parkoljunk. Vagy még jobb, ha nem is szállunk kocsiba.

A következő két napban az izraeli kormányfő és felesége látogatása miatt Budapesten sok helyen megváltozik majd a forgalmi rend. A TEK korábban azt közölte, hogy a diplomáciai látogatás során az útvonalakat csak addig zárják le, ameddig az feltétlenül szükséges.

Hétfőn várhatóan délután 3 és 5 óra között kell korlátozásokra számítani a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén. A repteret nem zárják le teljesen, az utakat a delegáció mozgásának megfelelően szakaszosan zárják legfeljebb 40 percre. 

Ugyanakkor Benjámin Netanjahu látogatása nemcsak a repülőtér környékét bolygatja meg rendesen, hanem az egész főváros közlekedését is. A rendőrség oldalán közzétett listán részletezik, hogy egészen július 20-án este 20 óráig hol lesznek pontosan ideiglenes változások. 

A rendkívül hosszú listát mindenki alaposan böngéssze át, mert olyan komoly korlátozások is lesznek, mint például, hogy tilos lesz megállni az Oktogon teljes területén, a Bajcsy-Zsilinszky út egy szakaszán vagy az Erzsébet tér teljes területén.

A tiltás bizonyos időpontokban az olyan kisebb belvárosi utcákra is vonatkozik majd, mint a Síp utca, Dob utca vagy a várnegyedben a Fortuna köz. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top