Aktuális

Prostituáltakat futtatott egy magyar pár Máltán

Egy magyar házaspárt azzal vádolnak, hogy bordélyházat üzemeltettek Máltán, és prostituáltakat is futtattak. A feleség testvére is az áldozatok között lehet.

Őrizetbe vettek egy magyar házaspárt Máltán, mert a gyanú szerint két nőt prostitúcióra kényszerítettek, és bordélyházat üzemeltettek a máltai  St. Paul’s Bayen. A házaspár vagyonát befagyasztották a hatóságok – írja a hvg.hu a Malta Independentre hivatkozva.

A 39 éves férfi és 34 éves felesége a megfélemlített prostituáltaktól elszedte a pénzt, majd az összeget saját magukra költötték. A lap szerint az egyik kizsákmányolt nő valószínűleg a feleség testvére.  A házaspárral élt 14 éves lányuk, az asszony testvére és egy másik nő is. A „megrendeléseket” telefonon vették fel, állítólag naponta akár tizenötöt is. A kiskorú lány nevelőszülőkhöz került. 

Az őrizetbe vett férfi és nő óvadékkal sem kerülhet szabadlábra, de a bíróság nem tiltotta el őket attól, hogy kommunikáljanak a lányukkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top