Aktuális

Sokkoló videót tett közzé a rendőrség, ahogy elgázolnak egy iskolás lányt Miskolcon

Szerencsére csak nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Kommentár nélkül tett közzé a rendőrség egy felkavaró videót egy gázolásról. A felvételen az látszik, ahogy egy iskolás kislány teljesen szabályosan próbál átkelni a zebrán, de egy autós elüti.

A kétsávos úton haladó autó kevesebb mint fél percen belül kétszer sem tart be egy fontos szabályt, ami éppen a gyalogosokat védené. Párhuzamos közlekedésnél tilos a zebrán és a zebra előtt a másik sávban lévő autó mellett elhaladni. A videó jól szemlélteti, miért életveszélyes, ha ezt nem tartjuk be.

A Mercedes sofőrje először egy zebra előtt megálló fehér kombi mellett halad el, amikor éppen az úttestre lépnek a gyalogosok. Itt még nem történt baj, de a következő zebránál hasonló a helyzet. Egy sötét kocsi áll a zebra előtt, hogy átengedje a kislányt, a mercedeses azonban továbbhajt, és elüti a gyereket.

A 24.hu a rendőrség tájékoztatása alapján azt írja, a baleset Miskolc belvárosában történt, a kislány pedig nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

A képsorok azért is különösen sokkolóak, mert a videót a gázoló autós fedélzeti kamerája rögzítette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top