Aktuális

Magára hagyták az utcán: megfagyott a 60 éves férfi

Két férfit gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítanak, egy nőt segítségnyújtás elmulasztásával a fagyban egyedül hagyott, magatehetetlen férfi ügyében Kenderesen.

December 4-én reggel érkezett a bejelentés az atv.hu szerint, hogy holttestet találtak Kenderes egyik utcáján. A nyomozók hamar kiderítették, hogy a férfi halálát bűncselekmény okozhatta.

Képünk illusztráció – Fotó: Getty Images

A 60 éves férfi kedd este a kenderesi sörözőben tartózkodott. Zárórakor két másik vendég kikísérte az utcára a magatehetetlen idős férfit, majd a járdán lefektették, és távoztak. A pultos zárást követően látta a földön fekve, de nem segített neki, hanem távozott. A magára hagyott férfi másnap reggelre a fagypont körüli időjárási viszonyok között életét vesztette.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a két férfi ellen emberölés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, míg a nő ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top